< Takaisin

A3

2h+kt

1 270,50 €

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Kaunis parvekkeellinen kaksio, josta upeat merinäkymät lounaaseen!

Helposti kalustettava laadukkailla materiaaleilla viimeistelty huoneisto, jossa ikkunat yltävät lattiasta kattoon. Asunnossa parkettilattiat kauttaaltaan ja laatoitettu kylpyhuone. Kaunis valkoinen keittiö kivitasolla ja Mielen kodinkoneilla. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa merinäköala lounaaseen.

Asukkailta ei peritä erikseen vesimaksua ja internet on maksuton.

Yhtiön 8. kerroksessa on sauna, jossa pääset nauttimaan löylyistä kattojen yläpuolella ja vilvoittelemaan yhteiselle terassille, josta merinäköalat kaakkoon. Pyörävarastoihin käynti kätevästi sisäpihalta ja katutasosta. Talopesula ja kuivaushuone naapuritalon kellarikerroksessa.

Asunnolta loistavat liikenneyhteydet keskustaan. Ratikka kulkee suoraan oven edestä keskustaan ja Ruoholahteen, jossa myös lähin metroasema. Tallinnanlaivalle pääset alle viidessä minuutissa!

Jätkäsaaren palvelut on suunniteltu asukaslähtöisesti, niin että arkiset toimet voi hoitaa lähtemättä keskustaan saakka. Kivijalat ovat varattuja palveluille aina partureista ravintoloihin. Lähimmät ruokakaupat ovat LIDL ja Wolt Market. Urheilumahdollisuuksia on Jätkäsaaressa useita ja uusia lisäyksiä on kaavoitettu valmiiksi - mm. viiden hehtaarin kokoinen Hyväntoivonpuisto, jonne sijoitetaan monipuolisesti eri liikuntamahdollisuuksia sekä tennis- ja padelhalli & meriuimala.

Pitkäaikaisia vuokralaisia haetaan.