< Takaisin

A47

4h+kt+s

3 950,25 €

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/5

Perheasunto parhaimmillaan !
Valtavat ikkunat joista merinäkymät, lasitettu parveke merelle - oma sauna - kolme makuuhuonetta ja vielä autopaikka joka kuuluu vuokraan.
Huoneistosta huikeat näkymät kaakosta -koilliseen.
Vaikuttava huonekorkeus.
Laadukkailla materiaaleilla viimeistelty huoneisto, jossa ikkunat yltävät lattiasta kattoon. Asunnossa parkettilattiat kauttaaltaan ja laatoitettu kylpyhuone.
Kaunis valkoinen keittiö kivitasoilla ja Mielen kodinkoneilla. Saareke tuo runsaasti lisää lasku- ja työtilaa. Lasitetulta parvekkeelta aukeaa merinäköala kaakkoon.

Makuuhuoneessa vaatehuone liukuovella ja ikkuna aamuaurinkoon, johon mukava herätä.

Asukkailta ei peritä erikseen vesimaksua ja internet on maksuton.

Yhtiön 8. kerroksessa sauna jossa pääset nauttimaan löylyistä kattojen yläpuolella ja vilvoittelemaan yhteiselle terassille, josta merinäköalat kaakkoon. Pyörävarastoihin käynti kätevästi sisäpihalta ja katutasosta. Talopesula ja kuivaushuone naapuritalon kellarikerroksessa.

Asunnolta loistavat liikenneyhteydet keskustaan. Ratikka kulkee suoraan oven edestä keskustaan ja Ruoholahteen, jossa myös lähin metroasema. Tallinnanlaivalle pääset alle viidessä minuutissa!

Jätkäsaaren palvelut on suunniteltu asukaslähtöisesti, niin että arkiset toimet voi hoitaa lähtemättä keskustaan saakka. Kivijalat ovat varattuja palveluille aina partureista ravintoloihin. Lähimmät ruokakaupat ovat LIDL ja Wolt Market. Urheilumahdollisuuksia on Jätkäsaaressa useita ja uusia lisäyksiä on kaavoitettu valmiiksi Esim. viiden hehtaarin kokoinen Hyväntoivonpuisto, jonne sijoitetaan monipuolisesti eri liikuntamahdollisuuksia mm tennis/padelhalli & meriuimala.

Pitkäaikaisia vuokralaisia haetaan.