Taloyhtiö ja huoneistot

Isabellassa on 67 kotia 15. kerroksessa. Yksiöitä yhtiössä ei ole lainkaan, vaan olemme panostaneet mukavan kokoisiin huoneistoihin. Pienin kaksio on 38 m2 ja suurimmat neliöt jopa 123 m2. 

Isabellan kodit ovat tyylikkäitä, joiden kalustaminen on helppoa ja materiaalit laadukkaita ja helppohoitoisia. Huoneistot ovat avaria ja valoisia ja niiden ikkunoista aukeaa näkymät joko merelle tai kotoisalle korttelin yhteiselle sisäpihalle. 

Taloyhtiöllä on yhteinen saunatila 8. kerroksessa, jossa pääset nauttimaan löylyistä kattojen yläpuolella ja vilvoittelemaan yhteisellä terassilla. Yhteisen saunatilan lisäksi jokaisella huoneistolla on omat numeroidut irtaimistovarastot ja yhteinen kuivaushuone sekä yhteinen pyörävästo. Naapuritalossa yhteinen pesutupa ja start up -tila.

huoneistojakauma_2.png
unrealer_alandsbanken_isabella_interior_

Visualisointi huoneistosta A32

unrealer_alandsbanken_isabella_interior_

Visualisointi huoneistosta A32

Huoneistojen materiaalit ja kalusteet

Huoneistojen lattiamateriaaliksi asennetaan valkomattalaatun tammiparketti. Märkätiloissa lattiaan tulee harmaa keraaminen klinkkerilaatoitus, joka kestää käyttöä paremmin kuin perinteinen keraaminen laatta.

Vakiokalustukseen kuuluu keittiöissä valkoiset kaapinovet vedinurilla, valkoinen kivikomposiitti työtaso valkoisella komposiittialtaalla ja välitilan viimeistelee valkoinen lasi. Mielen kodinkoneet ovat nykypäivän standardien mukaiset ja integroidut. 
 

Autopaikat

Voit tiedustella autopaikkojen vuokrausmahdollisuutta vuokravälittäjältä.

Taloyhtiön autopaikat sijoittuvat pihakannen alaiseen paikoitushalliin, jonne on ajoyhteys naapuritontin kautta. 

Näiden autopaikkojen lisäksi kaupungin hallissa on seitsemän autopaikkaa, jotka asukkaat voivat halutessaan vuokrata käyttöönsä.

unrealer_alandsbanken_isabella_visualiza

Visualisointi sisäpihasta